071869 - De beddenafdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Op deze afdeling werden matrassen, kussens, dekens, dekbedden en aanverwante artikelen gereinigd. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De beddenafdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Op deze afdeling werden matrassen, kussens, dekens, dekbedden en aanverwante artikelen gereinigd. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.

Fotonummer["071869"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe beddenafdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Op deze afdeling werden matrassen, kussens, dekens, dekbedden en aanverwante artikelen gereinigd. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Datum["1930"]

071869 - De beddenafdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Op deze afdeling werden matrassen, kussens, dekens, dekbedden en aanverwante artikelen gereinigd.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag