074130 - De gereformeerde kerk aan de Kivitslaan. In 2007 is deze kerk gesloopt en is de gereformeerde gemeente met de hervormde gemeente opgegaan in de PKN (Protestantse Kerk Nederland). Tegenwoordig wordt gekerkt in de voormalige hervormde kerk in de Kerkstraat. - Foto's & Kaarten

De gereformeerde kerk aan de Kivitslaan. In 2007 is deze kerk gesloopt en is de gereformeerde gemeente met de hervormde gemeente opgegaan in de PKN (Protestantse Kerk Nederland). Tegenwoordig wordt gekerkt in de voormalige hervormde kerk in de Kerkstraat.

Fotonummer["074130"]
PlaatsOisterwijk
HerkomstCollectie gem. Oisterwijk
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe gereformeerde kerk aan de Kivitslaan. In 2007 is deze kerk gesloopt en is de gereformeerde gemeente met de hervormde gemeente opgegaan in de PKN (Protestantse Kerk Nederland). Tegenwoordig wordt gekerkt in de voormalige hervormde kerk in de Kerkstraat.
Datum["15-11-1930"]

074130 - De gereformeerde kerk aan de Kivitslaan. In 2007 is deze kerk gesloopt en is de gereformeerde gemeente met de hervormde gemeente opgegaan in de PKN (Protestantse Kerk Nederland). Tegenwoordig wordt gekerkt in de voormalige hervormde kerk in de Kerkstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag