604026 - Parochie Gasthuisring. Het eerste Lof in de nieuwe kerk van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Op de foto pastoor, kapelaans en misdienaars geknield voor het altaar. De kerk werd gebouwd in 1955 naar het ontwerp van architect J.C. van Buytenen. Al in 1974 werd de kerk weer aan de eredienst onttrokken, waarmee het de kortste leeftijd van alle kerken in Tilburg had. - Foto's & Kaarten

Parochie Gasthuisring. Het eerste Lof in de nieuwe kerk van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Op de foto pastoor, kapelaans en misdienaars geknield voor het altaar. De kerk werd gebouwd in 1955 naar het ontwerp van architect J.C. van Buytenen. Al in 1974 werd de kerk weer aan de eredienst onttrokken, waarmee het de kortste leeftijd van alle kerken in Tilburg had.

Fotonummer["604026"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring","Gasthuisstraat"]
WijkGasthuisstraat / Oud Noord
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingParochie Gasthuisring. Het eerste Lof in de nieuwe kerk van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Op de foto pastoor, kapelaans en misdienaars geknield voor het altaar. De kerk werd gebouwd in 1955 naar het ontwerp van architect J.C. van Buytenen. Al in 1974 werd de kerk weer aan de eredienst onttrokken, waarmee het de kortste leeftijd van alle kerken in Tilburg had.
Huisnummer14
Datum["05-09-1955"]

604026 - Parochie Gasthuisring. Het eerste Lof in de nieuwe kerk van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Op de foto pastoor, kapelaans en misdienaars geknield voor het altaar. 
De kerk werd gebouwd in 1955 naar het ontwerp van architect J.C. van Buytenen.  Al in 1974 werd de kerk weer aan de eredienst onttrokken, waarmee het de kortste leeftijd van alle kerken in Tilburg had.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag