046118 - Eerste rij v.l.n.r. Kees van den Heuvel, later priester (kruisheer), Koos van den Heuvel, N.N., Anna A.M. Wittentrop geboren te Delft (weduwe van Johannes Peter Vermetten en echtgenote van Antonius van den Bosch), N.N., N.N., Cornelia van Gestel-Vermetten, Maria van Gestel, haar man Adrianus van Opstal en hun drie kinderen. Op de volgende rij v.l.n.r. Toon Vermetten, Ant. van den Bosch?, A. van Rijswijk en zijn vrouw Ant Santegoets uit Esbeek, Frans Santegoets en zijn vrouw Antonia van Gestel uit Goirle, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën uit Goirle, en Tiesje Santegoets en Pietje Snels, eveneens uit Goirle. Op de laatste rij v.l.n.r. Tjerk Westerterp (vader van minister Westerterp), zijn vrouw Cato van Gestel, N.N., Piet van Rijswijk, Frans van den Heuvel, nauwelijks zichtbaar Bets van den Hout en haar man Piet Santegoets uit Goirle en geheel rechts Jan Santegoets, ook uit Goirle. De zesde vrouw zittend van rechts draagt de muts (zonder kroon) uit de Baronie. De andere vrouwen op deze rij dragen de zogenaamde 'Belgische muts' die niet alleen gedragen werd in de grensstreek van de Baronie, maar ook in de Belgische Kempen. Pietje Snels op de tweede rij draagt de muts met poffer uit de Meierij. - Foto's & Kaarten

Eerste rij v.l.n.r. Kees van den Heuvel, later priester (kruisheer), Koos van den Heuvel, N.N., Anna A.M. Wittentrop geboren te Delft (weduwe van Johannes Peter Vermetten en echtgenote van Antonius van den Bosch), N.N., N.N., Cornelia van Gestel-Vermetten, Maria van Gestel, haar man Adrianus van Opstal en hun drie kinderen. Op de volgende rij v.l.n.r. Toon Vermetten, Ant. van den Bosch?, A. van Rijswijk en zijn vrouw Ant Santegoets uit Esbeek, Frans Santegoets en zijn vrouw Antonia van Gestel uit Goirle, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën uit Goirle, en Tiesje Santegoets en Pietje Snels, eveneens uit Goirle. Op de laatste rij v.l.n.r. Tjerk Westerterp (vader van minister Westerterp), zijn vrouw Cato van Gestel, N.N., Piet van Rijswijk, Frans van den Heuvel, nauwelijks zichtbaar Bets van den Hout en haar man Piet Santegoets uit Goirle en geheel rechts Jan Santegoets, ook uit Goirle. De zesde vrouw zittend van rechts draagt de muts (zonder kroon) uit de Baronie. De andere vrouwen op deze rij dragen de zogenaamde 'Belgische muts' die niet alleen gedragen werd in de grensstreek van de Baronie, maar ook in de Belgische Kempen. Pietje Snels op de tweede rij draagt de muts met poffer uit de Meierij.

Fotonummer["046118"]
PlaatsRiel
HerkomstJ. Santegoets, Riel.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEerste rij v.l.n.r. Kees van den Heuvel, later priester (kruisheer), Koos van den Heuvel, N.N., Anna A.M. Wittentrop geboren te Delft (weduwe van Johannes Peter Vermetten en echtgenote van Antonius van den Bosch), N.N., N.N., Cornelia van Gestel-Vermetten, Maria van Gestel, haar man Adrianus van Opstal en hun drie kinderen. Op de volgende rij v.l.n.r. Toon Vermetten, Ant. van den Bosch?, A. van Rijswijk en zijn vrouw Ant Santegoets uit Esbeek, Frans Santegoets en zijn vrouw Antonia van Gestel uit Goirle, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën uit Goirle, en Tiesje Santegoets en Pietje Snels, eveneens uit Goirle. Op de laatste rij v.l.n.r. Tjerk Westerterp (vader van minister Westerterp), zijn vrouw Cato van Gestel, N.N., Piet van Rijswijk, Frans van den Heuvel, nauwelijks zichtbaar Bets van den Hout en haar man Piet Santegoets uit Goirle en geheel rechts Jan Santegoets, ook uit Goirle. De zesde vrouw zittend van rechts draagt de muts (zonder kroon) uit de Baronie. De andere vrouwen op deze rij dragen de zogenaamde 'Belgische muts' die niet alleen gedragen werd in de grensstreek van de Baronie, maar ook in de Belgische Kempen. Pietje Snels op de tweede rij draagt de muts met poffer uit de Meierij.
Datum["1915"]

046118 - Eerste rij v.l.n.r. Kees van den Heuvel, later priester (kruisheer), Koos van den Heuvel, N.N., Anna A.M. Wittentrop geboren te Delft (weduwe van Johannes Peter Vermetten en echtgenote van Antonius van den Bosch), N.N., N.N., Cornelia van Gestel-Vermetten, Maria van Gestel, haar man Adrianus van Opstal en hun drie kinderen. Op de volgende rij v.l.n.r. Toon Vermetten, Ant. van den Bosch?, A. van Rijswijk en zijn vrouw Ant Santegoets uit Esbeek, Frans Santegoets en zijn vrouw Antonia van Gestel uit Goirle, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën uit Goirle, en Tiesje Santegoets en Pietje Snels, eveneens uit Goirle. Op de laatste rij v.l.n.r. Tjerk Westerterp (vader van minister Westerterp), zijn vrouw Cato van Gestel, N.N., Piet van Rijswijk, Frans van den Heuvel, nauwelijks zichtbaar Bets van den Hout en haar man Piet Santegoets uit Goirle en geheel rechts Jan Santegoets, ook uit Goirle. De zesde vrouw zittend van rechts draagt de muts (zonder kroon) uit de Baronie. De andere vrouwen op deze rij dragen de zogenaamde 'Belgische muts' die niet alleen gedragen werd in de grensstreek van de Baronie, maar ook in de Belgische Kempen. Pietje Snels op de tweede rij draagt de muts met poffer uit de Meierij.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag