041557 - Luchtvaart. De Graf Zeppelin maakte vanuit Friedrichhafen een rondvlucht boven Nederland en kwam daarbij ook boven Tilburg . Het luchtschip was op weg naar naar de Waalhaven te Rotterdam. Vl.n.r.: mevr. vd Brekel-Verschuuren, mevr. Verschuuren-Strick, en zoon Eduard Verschuuren van de firma glashandel v.d. Meydenberg. - Foto's & Kaarten

Luchtvaart. De Graf Zeppelin maakte vanuit Friedrichhafen een rondvlucht boven Nederland en kwam daarbij ook boven Tilburg . Het luchtschip was op weg naar naar de Waalhaven te Rotterdam. Vl.n.r.: mevr. vd Brekel-Verschuuren, mevr. Verschuuren-Strick, en zoon Eduard Verschuuren van de firma glashandel v.d. Meydenberg.

Fotonummer["041557"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLuchtvaart. De Graf Zeppelin maakte vanuit Friedrichhafen een rondvlucht boven Nederland en kwam daarbij ook boven Tilburg . Het luchtschip was op weg naar naar de Waalhaven te Rotterdam. Vl.n.r.: mevr. vd Brekel-Verschuuren, mevr. Verschuuren-Strick, en zoon Eduard Verschuuren van de firma glashandel v.d. Meydenberg.
Datum["18-06-1932"]

041557 - Luchtvaart. De Graf Zeppelin maakte vanuit Friedrichhafen een rondvlucht boven Nederland en kwam daarbij ook boven Tilburg . Het luchtschip was op weg naar naar de Waalhaven te Rotterdam. Vl.n.r.: mevr. vd Brekel-Verschuuren, mevr. Verschuuren-Strick, en zoon Eduard Verschuuren van de firma glashandel v.d. Meydenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag