041502 - Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. De eerste bus, een T.Ford van de Touring Centrale A. v.d. Put in 1924 of 25 reed van de Heuvel naar 't Goirke en de Heikant naar het geboortehuis van Petrus Donders. De bus staat hier bij het café aldaar. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. De eerste bus, een T.Ford van de Touring Centrale A. v.d. Put in 1924 of 25 reed van de Heuvel naar 't Goirke en de Heikant naar het geboortehuis van Petrus Donders. De bus staat hier bij het café aldaar.

Fotonummer["041502"]
PlaatsTilburg
HerkomstTouring Centrale Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpenbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. De eerste bus, een T.Ford van de Touring Centrale A. v.d. Put in 1924 of 25 reed van de Heuvel naar 't Goirke en de Heikant naar het geboortehuis van Petrus Donders. De bus staat hier bij het café aldaar.
AnnotatieAch Lieve Tijd p.47;
Datum["1924"]

041502 - Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer.
De eerste bus, een T.Ford van de Touring Centrale A. v.d. Put in 1924 of 25 reed van de Heuvel naar 't Goirke en de Heikant naar het geboortehuis van Petrus Donders. De bus staat hier bij het café aldaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag