651303 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Met veel gefluit loopt de trein om kwart over 11 het (hoofd)station van Tilburg binnen om te stoppen op spoor 3 aan het tweede perron. De welkomst muziek is te horen vanaf het eerste perron en werd verzorgd door de Nieuwe Koninklijke Harmonie. De heer Van der Harten, links, oud-Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant begroet de vertegenwoordigers van de boogschuttersgilde St. Joris, het kolveniersgilde St. Dionysius en het boogschuttersgilde St. Sebastiaan. De gildes zijn in vol ornaat aanwezig net zoals zij dat 125 jaar geleden ook waren. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Met veel gefluit loopt de trein om kwart over 11 het (hoofd)station van Tilburg binnen om te stoppen op spoor 3 aan het tweede perron. De welkomst muziek is te horen vanaf het eerste perron en werd verzorgd door de Nieuwe Koninklijke Harmonie. De heer Van der Harten, links, oud-Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant begroet de vertegenwoordigers van de boogschuttersgilde St. Joris, het kolveniersgilde St. Dionysius en het boogschuttersgilde St. Sebastiaan. De gildes zijn in vol ornaat aanwezig net zoals zij dat 125 jaar geleden ook waren.

Fotonummer["651303"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Met veel gefluit loopt de trein om kwart over 11 het (hoofd)station van Tilburg binnen om te stoppen op spoor 3 aan het tweede perron. De welkomst muziek is te horen vanaf het eerste perron en werd verzorgd door de Nieuwe Koninklijke Harmonie. De heer Van der Harten, links, oud-Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant begroet de vertegenwoordigers van de boogschuttersgilde St. Joris, het kolveniersgilde St. Dionysius en het boogschuttersgilde St. Sebastiaan. De gildes zijn in vol ornaat aanwezig net zoals zij dat 125 jaar geleden ook waren.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651303 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Met veel gefluit loopt de trein om kwart over 11 het (hoofd)station van Tilburg binnen om te stoppen op spoor 3 aan het tweede perron. De welkomst muziek is te horen vanaf het eerste perron en werd verzorgd door de Nieuwe Koninklijke Harmonie. De heer Van der Harten, links, oud-Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant begroet de vertegenwoordigers van de boogschuttersgilde St. Joris, het kolveniersgilde St. Dionysius en het boogschuttersgilde St. Sebastiaan. De gildes zijn in vol ornaat aanwezig net zoals zij dat 125 jaar geleden ook waren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag