001673 - Nieuwlandstraat hoek Zomerstraat. Rechts het hoekhuis aan de Zomerstraat van de firma C.L.M. van den Muijsenbergh, winkelier in ijzerwaren. Met het pand links hiervan begint de Nieuwlandstraat. Links het braakliggend terrein waar tot 1914 het huis de Oude Ster stond. Vervolgens de winkel in parapluies, wandelstokken en parasols van Van Beurden. Op de zijgevel van dit pand reclame voor deze zaak. - Foto's & Kaarten

Nieuwlandstraat hoek Zomerstraat. Rechts het hoekhuis aan de Zomerstraat van de firma C.L.M. van den Muijsenbergh, winkelier in ijzerwaren. Met het pand links hiervan begint de Nieuwlandstraat. Links het braakliggend terrein waar tot 1914 het huis de Oude Ster stond. Vervolgens de winkel in parapluies, wandelstokken en parasols van Van Beurden. Op de zijgevel van dit pand reclame voor deze zaak.

Fotonummer["001673"]
PlaatsTilburg
Straat["Nieuwlandstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingNieuwlandstraat hoek Zomerstraat. Rechts het hoekhuis aan de Zomerstraat van de firma C.L.M. van den Muijsenbergh, winkelier in ijzerwaren. Met het pand links hiervan begint de Nieuwlandstraat. Links het braakliggend terrein waar tot 1914 het huis de Oude Ster stond. Vervolgens de winkel in parapluies, wandelstokken en parasols van Van Beurden. Op de zijgevel van dit pand reclame voor deze zaak.
Datum

001673 - Nieuwlandstraat hoek Zomerstraat. Rechts het hoekhuis aan de Zomerstraat van de firma C.L.M. van den Muijsenbergh, winkelier in ijzerwaren. Met het pand links hiervan begint de Nieuwlandstraat.  Links het braakliggend terrein waar tot 1914 het huis de Oude Ster stond. Vervolgens de winkel in parapluies, wandelstokken en parasols van Van Beurden. Op de zijgevel van dit pand reclame voor deze zaak.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag