90586 - Made. André van der Velden - radioamateur op de korte golf. Hij ontvangt kaarten van andere radioamateurs over de hele wereld, afhankelijk van het bereik van de zender. Deze kaarten, de z.g. QLS kaarten, werden verstuurd als bevestiging van de ontvangst van het radiostation. Speciaal door zendamateurs, die vaak hun eigen kaarten hadden. - Foto's & Kaarten

Made. André van der Velden - radioamateur op de korte golf. Hij ontvangt kaarten van andere radioamateurs over de hele wereld, afhankelijk van het bereik van de zender. Deze kaarten, de z.g. QLS kaarten, werden verstuurd als bevestiging van de ontvangst van het radiostation. Speciaal door zendamateurs, die vaak hun eigen kaarten hadden.

Fotonummer["90586"]
PlaatsMade
Datering vanaf03-09-1977
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade. André van der Velden - radioamateur op de korte golf. Hij ontvangt kaarten van andere radioamateurs over de hele wereld, afhankelijk van het bereik van de zender. Deze kaarten, de z.g. QLS kaarten, werden verstuurd als bevestiging van de ontvangst van het radiostation. Speciaal door zendamateurs, die vaak hun eigen kaarten hadden.
Datum

90586 - Made. André van der Velden -  radioamateur op de korte golf. Hij ontvangt kaarten van andere radioamateurs over de hele wereld, afhankelijk van het bereik van de zender. Deze kaarten, de z.g. QLS kaarten, werden verstuurd als bevestiging van de ontvangst van het radiostation. Speciaal door zendamateurs, die vaak hun eigen kaarten hadden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag