051969 - Hoger Voortgezet Onderwijs. Nederlandse Unie van R.K. Studentenverenigingen. Zaterdag 24 oktober 1931 heeft te Tilburg de jaarvergadering plaats gehad van de Unie van R.K. Studentenverenigingen in Nederland. Nadat de Uniepraeses Hans de Goey de vergadering geopend had met de groet en de aanwezigen verwelkomd had ging hij over tot het voorlezen van het jaarverslag. Daarna had de bestuurswisseling plaats. Toon Wijffels: Tilburg praeses, Hans Buskens: Delft secretaris, Harry Kortman: Utrecht penningmeester. Hierna hield de nieuwe praeses zijn programmarede. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. Nederlandse Unie van R.K. Studentenverenigingen. Zaterdag 24 oktober 1931 heeft te Tilburg de jaarvergadering plaats gehad van de Unie van R.K. Studentenverenigingen in Nederland. Nadat de Uniepraeses Hans de Goey de vergadering geopend had met de groet en de aanwezigen verwelkomd had ging hij over tot het voorlezen van het jaarverslag. Daarna had de bestuurswisseling plaats. Toon Wijffels: Tilburg praeses, Hans Buskens: Delft secretaris, Harry Kortman: Utrecht penningmeester. Hierna hield de nieuwe praeses zijn programmarede.

Fotonummer["051969"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf24-10-1931
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. Nederlandse Unie van R.K. Studentenverenigingen. Zaterdag 24 oktober 1931 heeft te Tilburg de jaarvergadering plaats gehad van de Unie van R.K. Studentenverenigingen in Nederland. Nadat de Uniepraeses Hans de Goey de vergadering geopend had met de groet en de aanwezigen verwelkomd had ging hij over tot het voorlezen van het jaarverslag. Daarna had de bestuurswisseling plaats. Toon Wijffels: Tilburg praeses, Hans Buskens: Delft secretaris, Harry Kortman: Utrecht penningmeester. Hierna hield de nieuwe praeses zijn programmarede.
AnnotatieKrant NvhZ Datum 26-10-1931 artikel: Stadnieuws.
Datum

051969 - Hoger Voortgezet Onderwijs. Nederlandse Unie van R.K. Studentenverenigingen. Zaterdag 24 oktober 1931 heeft te Tilburg de jaarvergadering plaats gehad van de Unie van R.K. Studentenverenigingen in Nederland. Nadat de Uniepraeses Hans de Goey de vergadering geopend had met de groet en de aanwezigen verwelkomd had ging hij over tot het voorlezen van het jaarverslag. Daarna had de bestuurswisseling plaats. Toon Wijffels: Tilburg praeses, Hans Buskens: Delft secretaris, Harry Kortman: Utrecht penningmeester. Hierna hield de nieuwe praeses zijn programmarede.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag