003084 - Op de voorgrond de Ringbaan-West met v.l.n.r. de parochiekerk van de H. Margaretha Maria, de pastorie, de jongensschool en het klooster van de broeders van O.L.V. van Lourdes. Achter de kerk de Poirtersstraat met v.l.n.r. de bewaarschool, het parochiehuis, het patronaat, de Montessorischool en het zusterklooster. In de Poirterstraat recht achter de kerk was de Rex bioscoop gevestigd. Rechts net buiten beeld het Vondelplein. - Foto's & Kaarten

Op de voorgrond de Ringbaan-West met v.l.n.r. de parochiekerk van de H. Margaretha Maria, de pastorie, de jongensschool en het klooster van de broeders van O.L.V. van Lourdes. Achter de kerk de Poirtersstraat met v.l.n.r. de bewaarschool, het parochiehuis, het patronaat, de Montessorischool en het zusterklooster. In de Poirterstraat recht achter de kerk was de Rex bioscoop gevestigd. Rechts net buiten beeld het Vondelplein.

Fotonummer["003084"]
PlaatsTilburg
FotograafKLM Aerocarto N.V.
Uiterlijke vormluchtfoto
OmschrijvingOp de voorgrond de Ringbaan-West met v.l.n.r. de parochiekerk van de H. Margaretha Maria, de pastorie, de jongensschool en het klooster van de broeders van O.L.V. van Lourdes. Achter de kerk de Poirtersstraat met v.l.n.r. de bewaarschool, het parochiehuis, het patronaat, de Montessorischool en het zusterklooster. In de Poirterstraat recht achter de kerk was de Rex bioscoop gevestigd. Rechts net buiten beeld het Vondelplein.
Datum["1935"]

003084 - Op de voorgrond de Ringbaan-West met v.l.n.r. de parochiekerk van de H. Margaretha Maria, de pastorie, de jongensschool en het klooster van de broeders van O.L.V. van Lourdes. Achter de kerk de Poirtersstraat met v.l.n.r. de bewaarschool, het parochiehuis, het patronaat, de Montessorischool en het zusterklooster. In de Poirterstraat recht achter de kerk was de Rex bioscoop gevestigd.  Rechts net buiten beeld het Vondelplein.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag