071451 - Diner op 9 december 1927 in de Pauluszaal te Udenhout t.g.v. het 25-jarig bestaan de afdeling Udenhout van de r.k. Boerenbond. Op de voorgrond v.l.n.r. Willem Versteijnen (lid Provinciale Staten), burgemeester De Goeij, pastoor Van Eijl en rector Van Kessel (geestelijk adviseur van de NCB). Derde van rechts voorzitter Kobus van Roessel. - Foto's & Kaarten

Diner op 9 december 1927 in de Pauluszaal te Udenhout t.g.v. het 25-jarig bestaan de afdeling Udenhout van de r.k. Boerenbond. Op de voorgrond v.l.n.r. Willem Versteijnen (lid Provinciale Staten), burgemeester De Goeij, pastoor Van Eijl en rector Van Kessel (geestelijk adviseur van de NCB). Derde van rechts voorzitter Kobus van Roessel.

Fotonummer["071451"]
PlaatsUdenhout
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDiner op 9 december 1927 in de Pauluszaal te Udenhout t.g.v. het 25-jarig bestaan de afdeling Udenhout van de r.k. Boerenbond. Op de voorgrond v.l.n.r. Willem Versteijnen (lid Provinciale Staten), burgemeester De Goeij, pastoor Van Eijl en rector Van Kessel (geestelijk adviseur van de NCB). Derde van rechts voorzitter Kobus van Roessel.
AnnotatieOver d'n boerenstand, p 141.
Datum["09-12-1927"]

071451 - Diner op 9 december 1927 in de Pauluszaal te Udenhout t.g.v. het 25-jarig bestaan de afdeling Udenhout van de r.k. Boerenbond. Op de voorgrond v.l.n.r. Willem Versteijnen (lid Provinciale Staten), burgemeester De Goeij, pastoor Van Eijl en rector Van Kessel (geestelijk adviseur van de NCB). Derde van rechts voorzitter Kobus van Roessel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag