033382 - Tilburgse meisjes in de buurt van "hun" Andreasschool aan de Tivolistraat in 1981. Het toenmalige schoolgebouw bestaat niet meer. Op die plaats bevindt zich nu de "Interpolistuin". V.l.n.r. rechts Jessica Spijkers, Gaby Hutten, Resi Smulders en Belinda Groenen. - Foto's & Kaarten

Tilburgse meisjes in de buurt van "hun" Andreasschool aan de Tivolistraat in 1981. Het toenmalige schoolgebouw bestaat niet meer. Op die plaats bevindt zich nu de "Interpolistuin". V.l.n.r. rechts Jessica Spijkers, Gaby Hutten, Resi Smulders en Belinda Groenen.

Fotonummer["033382"]
PlaatsTilburg
Straat["Tivolistraat","Bosscheweg"]
WijkTivoli
FotograafDré van den Bogaard
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburgse meisjes in de buurt van "hun" Andreasschool aan de Tivolistraat in 1981. Het toenmalige schoolgebouw bestaat niet meer. Op die plaats bevindt zich nu de "Interpolistuin". V.l.n.r. rechts Jessica Spijkers, Gaby Hutten, Resi Smulders en Belinda Groenen.
AnnotatieRubriek Weerzien, in: Brabants Dagblad, ed. Tilburg, ma. 3-10-2016, getiteld: "Met viertjes op de foto bij school", door Jeroen Ketelaars
Datum["05-1981"]

033382 - Tilburgse meisjes in de buurt van "hun" Andreasschool aan de Tivolistraat in 1981. Het toenmalige schoolgebouw bestaat niet meer. Op die plaats bevindt zich nu de "Interpolistuin".
V.l.n.r. rechts Jessica Spijkers, Gaby Hutten, Resi Smulders en Belinda Groenen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag