010886 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Een le klasse kamer in het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Links een verpleegster, lid van de congregatie van de zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk). - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Een le klasse kamer in het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Links een verpleegster, lid van de congregatie van de zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk).

Fotonummer["010886"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Een le klasse kamer in het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Links een verpleegster, lid van de congregatie van de zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk).
Huisnummer2a
Datum

010886 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Een le klasse kamer in het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Links een verpleegster, lid van de congregatie van de zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag