045497 - Deelneemsters aan de H. Hartprocessie in Goirle op de Tilburgseweg. Links vooraan Kee (Maria Cornelia) Jansen - Van Gorp en naast haar Bet de Rooij - Van Herk. Achter hen Maria Elisabeth Dautzenberg uit Vaals, de tweede vrouw van Cornelis Snels. In het pand links zit later de kantoorboekhandel van Piet van Zantvoort. Rechts het huis van makelaar Lau Appels. - Foto's & Kaarten

Deelneemsters aan de H. Hartprocessie in Goirle op de Tilburgseweg. Links vooraan Kee (Maria Cornelia) Jansen - Van Gorp en naast haar Bet de Rooij - Van Herk. Achter hen Maria Elisabeth Dautzenberg uit Vaals, de tweede vrouw van Cornelis Snels. In het pand links zit later de kantoorboekhandel van Piet van Zantvoort. Rechts het huis van makelaar Lau Appels.

Fotonummer["045497"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
HerkomstCollectie Rooisen - van Gils, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeelneemsters aan de H. Hartprocessie in Goirle op de Tilburgseweg. Links vooraan Kee (Maria Cornelia) Jansen - Van Gorp en naast haar Bet de Rooij - Van Herk. Achter hen Maria Elisabeth Dautzenberg uit Vaals, de tweede vrouw van Cornelis Snels. In het pand links zit later de kantoorboekhandel van Piet van Zantvoort. Rechts het huis van makelaar Lau Appels.
Datum["1935"]

045497 - Deelneemsters aan de H. Hartprocessie in Goirle op de Tilburgseweg. Links vooraan Kee (Maria Cornelia) Jansen - Van Gorp en naast haar Bet de Rooij - Van Herk. Achter hen Maria Elisabeth Dautzenberg uit Vaals, de tweede vrouw van Cornelis Snels. In het pand links zit later de kantoorboekhandel van Piet van Zantvoort. Rechts het huis van makelaar Lau Appels.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag