TLB023000017_001 - Bezoekers bekijken stadsplattegrond. Stadskantoor 1 op de achtergrond met links het toenmalige Gemeentelijk Informatiecentrum. Foto gemaakt ten behoeve van de Begrotingskrant van Tilburg, waarin wordt aangegeven dat de stad financieel gezond is als gevolg van het Tilburgs Model. - Foto's & Kaarten

Bezoekers bekijken stadsplattegrond. Stadskantoor 1 op de achtergrond met links het toenmalige Gemeentelijk Informatiecentrum. Foto gemaakt ten behoeve van de Begrotingskrant van Tilburg, waarin wordt aangegeven dat de stad financieel gezond is als gevolg van het Tilburgs Model.

Fotonummer["TLB023000017_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum - Binnenstad
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBezoekers bekijken stadsplattegrond. Stadskantoor 1 op de achtergrond met links het toenmalige Gemeentelijk Informatiecentrum. Foto gemaakt ten behoeve van de Begrotingskrant van Tilburg, waarin wordt aangegeven dat de stad financieel gezond is als gevolg van het Tilburgs Model.
Datum["10-1988"]

TLB023000017_001 - Bezoekers bekijken stadsplattegrond. Stadskantoor 1 op de achtergrond met links het toenmalige Gemeentelijk Informatiecentrum.
Foto gemaakt ten behoeve van de Begrotingskrant van Tilburg, waarin wordt aangegeven dat de stad financieel gezond is als gevolg van het Tilburgs Model.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag