071836 - De watertoren en fabriekssschoorsteen op het complex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog te Tilburg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De watertoren en fabriekssschoorsteen op het complex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog te Tilburg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.

Fotonummer["071836"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe watertoren en fabriekssschoorsteen op het complex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog te Tilburg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Datum["1930"]

071836 - De watertoren en fabriekssschoorsteen op het complex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog te Tilburg.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag