072167 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Achterzijde van de villa van de familie Peijnenborg-van de Lisdonk aan de Tilburgseweg, later restaurant de Hovel. Op de achtergrond het torentje van het voormalige fratersklooster aan de Kloosterstraat. - Foto's & Kaarten

Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Achterzijde van de villa van de familie Peijnenborg-van de Lisdonk aan de Tilburgseweg, later restaurant de Hovel. Op de achtergrond het torentje van het voormalige fratersklooster aan de Kloosterstraat.

Fotonummer["072167"]
PlaatsGoirle
Herkomstcoll. gem. Goirle
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingAquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Achterzijde van de villa van de familie Peijnenborg-van de Lisdonk aan de Tilburgseweg, later restaurant de Hovel. Op de achtergrond het torentje van het voormalige fratersklooster aan de Kloosterstraat.
Datum["1978"]

072167 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Achterzijde van de villa van de familie Peijnenborg-van de Lisdonk aan de Tilburgseweg, later restaurant de Hovel. Op de achtergrond het torentje van het voormalige fratersklooster aan de Kloosterstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag