039413 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Het hoofdkantoor aan de Nieuwe Goirleseweg in 1925. De foto is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur. V.l.n.r.: Jo Melis, Louis v.d. Berg, Koos Desmares, Dijs, Huib Kuijsters, Jan Brekelmans, Dirk Oldenhof, Jeanette Dieltjes, Wim v.d. Wetering en Huib v.d. Zilver. met kalend hoofd Hubert en dan naar achter Lindhout, Riet Desmares en Jan v.d. Berg. Helemaal rechts van voor naar achter. Gon Brokken, Anneke van Oosterhout en Danser. In die tijd heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Het hoofdkantoor aan de Nieuwe Goirleseweg in 1925. De foto is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur. V.l.n.r.: Jo Melis, Louis v.d. Berg, Koos Desmares, Dijs, Huib Kuijsters, Jan Brekelmans, Dirk Oldenhof, Jeanette Dieltjes, Wim v.d. Wetering en Huib v.d. Zilver. met kalend hoofd Hubert en dan naar achter Lindhout, Riet Desmares en Jan v.d. Berg. Helemaal rechts van voor naar achter. Gon Brokken, Anneke van Oosterhout en Danser. In die tijd heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039413"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafN.N.
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Het hoofdkantoor aan de Nieuwe Goirleseweg in 1925. De foto is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur. V.l.n.r.: Jo Melis, Louis v.d. Berg, Koos Desmares, Dijs, Huib Kuijsters, Jan Brekelmans, Dirk Oldenhof, Jeanette Dieltjes, Wim v.d. Wetering en Huib v.d. Zilver. met kalend hoofd Hubert en dan naar achter Lindhout, Riet Desmares en Jan v.d. Berg. Helemaal rechts van voor naar achter. Gon Brokken, Anneke van Oosterhout en Danser. In die tijd heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.
Datum["12-1925"]

039413 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Administratie. Het hoofdkantoor aan de Nieuwe Goirleseweg in 1925. De foto is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur. V.l.n.r.: Jo Melis, Louis v.d. Berg, Koos Desmares, Dijs, Huib Kuijsters, Jan Brekelmans, Dirk Oldenhof, Jeanette Dieltjes, Wim v.d. Wetering en Huib v.d. Zilver. met kalend hoofd  Hubert en dan naar achter Lindhout, Riet Desmares en Jan v.d. Berg. Helemaal rechts van voor naar achter. Gon Brokken, Anneke van Oosterhout en Danser.
In die tijd heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag