056161 - Naaicursus in Goirle. Op de eerste v.l.n.r. Jana Kolen, Jana Otten en Miet van Boxtel. Zittend op de volgende rij v.l.n.r. geheel links Anna van Son, vervolgens Pietje Couwenberg, To Hoogendoorn, Han Adriaansen, Lies Houtepen en Nellie de Keijzer. Staande achteraan v.l.n.r. Cato van Dal, Gon Luijten, Nel van Erven, Eijsermans, Fien van de Pol, Dien Spijkers en Pietje Wellens. - Foto's & Kaarten

Naaicursus in Goirle. Op de eerste v.l.n.r. Jana Kolen, Jana Otten en Miet van Boxtel. Zittend op de volgende rij v.l.n.r. geheel links Anna van Son, vervolgens Pietje Couwenberg, To Hoogendoorn, Han Adriaansen, Lies Houtepen en Nellie de Keijzer. Staande achteraan v.l.n.r. Cato van Dal, Gon Luijten, Nel van Erven, Eijsermans, Fien van de Pol, Dien Spijkers en Pietje Wellens.

Fotonummer["056161"]
PlaatsGoirle
Herkomstcoll. A. Houtepen, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNaaicursus in Goirle. Op de eerste v.l.n.r. Jana Kolen, Jana Otten en Miet van Boxtel. Zittend op de volgende rij v.l.n.r. geheel links Anna van Son, vervolgens Pietje Couwenberg, To Hoogendoorn, Han Adriaansen, Lies Houtepen en Nellie de Keijzer. Staande achteraan v.l.n.r. Cato van Dal, Gon Luijten, Nel van Erven, Eijsermans, Fien van de Pol, Dien Spijkers en Pietje Wellens.
Datum["1930"]

056161 - Naaicursus in Goirle. Op de eerste v.l.n.r. Jana Kolen, Jana Otten en Miet van Boxtel. Zittend op de volgende rij v.l.n.r. geheel links Anna van Son, vervolgens Pietje Couwenberg, To Hoogendoorn, Han Adriaansen, Lies Houtepen en Nellie de Keijzer. Staande achteraan v.l.n.r. Cato van Dal, Gon Luijten, Nel van Erven, Eijsermans, Fien van de Pol, Dien Spijkers en Pietje Wellens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag