200279 - Van Erven, loodgietersbedrijf, Tilburg. Het loodgietersbedrijf Van Erven (nu Installatiebedrijf P. van Erven) bestaat al meer dan 75 jaar. Deze personeelsfoto is genomen in de eerste helft van de vorige eeuw - waarschijnlijk in de jaren 50, toen het bedrijf nog in de Gasthuisstraat te vinden was. - Foto's & Kaarten

Van Erven, loodgietersbedrijf, Tilburg. Het loodgietersbedrijf Van Erven (nu Installatiebedrijf P. van Erven) bestaat al meer dan 75 jaar. Deze personeelsfoto is genomen in de eerste helft van de vorige eeuw - waarschijnlijk in de jaren 50, toen het bedrijf nog in de Gasthuisstraat te vinden was.

Fotonummer["200279"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVan Erven, loodgietersbedrijf, Tilburg. Het loodgietersbedrijf Van Erven (nu Installatiebedrijf P. van Erven) bestaat al meer dan 75 jaar. Deze personeelsfoto is genomen in de eerste helft van de vorige eeuw - waarschijnlijk in de jaren 50, toen het bedrijf nog in de Gasthuisstraat te vinden was.

200279 - Van Erven, loodgietersbedrijf, Tilburg. Het loodgietersbedrijf Van Erven (nu Installatiebedrijf P. van Erven) bestaat al meer dan 75 jaar. Deze personeelsfoto is genomen in de eerste helft van de vorige eeuw - waarschijnlijk in de jaren 50, toen het bedrijf nog in de Gasthuisstraat te vinden was.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag