103819 - Landbouwtentoonstelling te Tilburg gehouden van 23 t/m 26 september 1906. 3e van links burgemeester Mutsaers, rechts van hem, met programma boekje Denis Swagemakers, daarnaast F.J. Popeliers. De tentoonstelling werd gehouden op een terrein aan de Koestraat tegenover de Besterdse kerk. Manille Bogaers won met zijn inzending een gouden medaille. - Foto's & Kaarten

Landbouwtentoonstelling te Tilburg gehouden van 23 t/m 26 september 1906. 3e van links burgemeester Mutsaers, rechts van hem, met programma boekje Denis Swagemakers, daarnaast F.J. Popeliers. De tentoonstelling werd gehouden op een terrein aan de Koestraat tegenover de Besterdse kerk. Manille Bogaers won met zijn inzending een gouden medaille.

Fotonummer["103819"]
PlaatsTilburg
WijkBesterd
FotograafAdriaan van Beurden
HerkomstNienhuis, H. Collectie
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouwtentoonstelling te Tilburg gehouden van 23 t/m 26 september 1906. 3e van links burgemeester Mutsaers, rechts van hem, met programma boekje Denis Swagemakers, daarnaast F.J. Popeliers. De tentoonstelling werd gehouden op een terrein aan de Koestraat tegenover de Besterdse kerk. Manille Bogaers won met zijn inzending een gouden medaille.
AnnotatieTilburgse Courant dd 14 juli 1906;
Datum["1906"]

103819 - Landbouwtentoonstelling te Tilburg gehouden van 23 t/m 26 september 1906. 3e van links burgemeester Mutsaers, rechts van hem, met programma boekje Denis Swagemakers, daarnaast F.J. Popeliers. De tentoonstelling werd gehouden op een terrein aan de Koestraat tegenover de Besterdse kerk. Manille Bogaers won met zijn inzending een gouden medaille.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag