092364 - De Rijensche Wielervereniging, gefotografeerd omstreeks 1900. De bovenste rij van links naar rechts; Jan Kuijl, Janus van de Made, onbekend, onbekend, van Wezel, onbekend, onbekend. Staand van links naar rechts; bakker Kees van Disseldorp, onbekend, onbekend, Elissen, leerhandelaar J. Cornelissen, Wilhelmus Theeuwes, Toon Pijpers, onbekend, Krijn Verheijen, onbekend. Liggend rechts een zoon van Jan Kuijl, overige drie personen onbekend. Voor de foto is opvallend en creatief geposeerd. Niet alleen staan alle fietsen er op in verschillende poses, maar achter in de bomen is ook nog een tiental kinderen geklommen. Enkele van die kinderen zijn Willem, Koos en Gerrit Willemsen. - Foto's & Kaarten

De Rijensche Wielervereniging, gefotografeerd omstreeks 1900. De bovenste rij van links naar rechts; Jan Kuijl, Janus van de Made, onbekend, onbekend, van Wezel, onbekend, onbekend. Staand van links naar rechts; bakker Kees van Disseldorp, onbekend, onbekend, Elissen, leerhandelaar J. Cornelissen, Wilhelmus Theeuwes, Toon Pijpers, onbekend, Krijn Verheijen, onbekend. Liggend rechts een zoon van Jan Kuijl, overige drie personen onbekend. Voor de foto is opvallend en creatief geposeerd. Niet alleen staan alle fietsen er op in verschillende poses, maar achter in de bomen is ook nog een tiental kinderen geklommen. Enkele van die kinderen zijn Willem, Koos en Gerrit Willemsen.

Fotonummer["092364"]
PlaatsRijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Rijensche Wielervereniging, gefotografeerd omstreeks 1900. De bovenste rij van links naar rechts; Jan Kuijl, Janus van de Made, onbekend, onbekend, van Wezel, onbekend, onbekend. Staand van links naar rechts; bakker Kees van Disseldorp, onbekend, onbekend, Elissen, leerhandelaar J. Cornelissen, Wilhelmus Theeuwes, Toon Pijpers, onbekend, Krijn Verheijen, onbekend. Liggend rechts een zoon van Jan Kuijl, overige drie personen onbekend. Voor de foto is opvallend en creatief geposeerd. Niet alleen staan alle fietsen er op in verschillende poses, maar achter in de bomen is ook nog een tiental kinderen geklommen. Enkele van die kinderen zijn Willem, Koos en Gerrit Willemsen.
AnnotatieLadenkast, lade Gilze-Rijen
Datum["1900"]

092364 - De Rijensche Wielervereniging, gefotografeerd omstreeks 1900.
De bovenste rij van links naar rechts; Jan Kuijl, Janus van de Made, onbekend, onbekend, van Wezel, onbekend, onbekend.
Staand van links naar rechts; bakker Kees van Disseldorp, onbekend, onbekend, Elissen, leerhandelaar J. Cornelissen, Wilhelmus Theeuwes, Toon Pijpers, onbekend, Krijn Verheijen, onbekend.
Liggend rechts een zoon van Jan Kuijl, overige drie personen onbekend.
Voor de foto is opvallend en creatief geposeerd. Niet alleen staan alle fietsen er op in verschillende poses, maar achter in de bomen is ook nog een tiental kinderen geklommen. Enkele van die kinderen zijn Willem, Koos en Gerrit Willemsen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag