602235 - Verkleed voetbalteam voor een feest georganiseerd door de winkeliersvereniging Korvel Vooruit t.g.v. de asfaltering van de Korvelseweg. Zittend geheel rechts Kees de Bakker. Hij dreef aan de Korvelseweg samen met zijn vrouw een winkel in touw en papier. Voorheen was de winkel van zijn schoonouders Robben en stond de zaak bekend als "Robbeke Touw". Zittend derde van links Frans van Zantbeek als juffrouw Snap uit de Snip en Snap Revue. Links van hem juffrouw Snip. Van Zantbeek had een winkel in haarden, kachels en huishoudelijke artikelen, eerst aan de Zomerstraat, later aan de Korvelseweg. - Foto's & Kaarten

Verkleed voetbalteam voor een feest georganiseerd door de winkeliersvereniging Korvel Vooruit t.g.v. de asfaltering van de Korvelseweg. Zittend geheel rechts Kees de Bakker. Hij dreef aan de Korvelseweg samen met zijn vrouw een winkel in touw en papier. Voorheen was de winkel van zijn schoonouders Robben en stond de zaak bekend als "Robbeke Touw". Zittend derde van links Frans van Zantbeek als juffrouw Snap uit de Snip en Snap Revue. Links van hem juffrouw Snip. Van Zantbeek had een winkel in haarden, kachels en huishoudelijke artikelen, eerst aan de Zomerstraat, later aan de Korvelseweg.

Fotonummer["602235"]
PlaatsTilburg
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVerkleed voetbalteam voor een feest georganiseerd door de winkeliersvereniging Korvel Vooruit t.g.v. de asfaltering van de Korvelseweg. Zittend geheel rechts Kees de Bakker. Hij dreef aan de Korvelseweg samen met zijn vrouw een winkel in touw en papier. Voorheen was de winkel van zijn schoonouders Robben en stond de zaak bekend als "Robbeke Touw". Zittend derde van links Frans van Zantbeek als juffrouw Snap uit de Snip en Snap Revue. Links van hem juffrouw Snip. Van Zantbeek had een winkel in haarden, kachels en huishoudelijke artikelen, eerst aan de Zomerstraat, later aan de Korvelseweg.
Datum["1950"]

602235 - Verkleed voetbalteam voor een feest georganiseerd door de winkeliersvereniging Korvel Vooruit t.g.v. de asfaltering van de Korvelseweg. Zittend geheel rechts Kees de Bakker. Hij dreef aan de Korvelseweg samen met zijn vrouw een winkel in touw en papier. Voorheen was de winkel van zijn schoonouders Robben en stond de zaak bekend als "Robbeke Touw".  Zittend derde van links Frans van Zantbeek als juffrouw Snap uit de Snip en Snap Revue.  Links van hem juffrouw Snip. Van Zantbeek had een winkel in haarden, kachels en huishoudelijke artikelen, eerst aan de Zomerstraat, later aan de Korvelseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag