063789 - Toespraak van burgemeester Elsen tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed. De burgemeester was ook voorzitter van het feestcomité. Het cadeau bestond uit een geldbedrag van 17.000 gulden, ingezameld met steun van de kerkbesturen en de gemeente, en was bestemd om verbeteringen aan te brengen op de afdelingen voor de bejaarden. - Foto's & Kaarten

Toespraak van burgemeester Elsen tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed. De burgemeester was ook voorzitter van het feestcomité. Het cadeau bestond uit een geldbedrag van 17.000 gulden, ingezameld met steun van de kerkbesturen en de gemeente, en was bestemd om verbeteringen aan te brengen op de afdelingen voor de bejaarden.

Fotonummer["063789"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
Herkomstarchief zusters van het Kostbaar Bloed, Sittard.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToespraak van burgemeester Elsen tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed. De burgemeester was ook voorzitter van het feestcomité. Het cadeau bestond uit een geldbedrag van 17.000 gulden, ingezameld met steun van de kerkbesturen en de gemeente, en was bestemd om verbeteringen aan te brengen op de afdelingen voor de bejaarden.
Datum["15-05-1955"]

063789 - Toespraak van burgemeester Elsen tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed. De burgemeester was ook voorzitter van het feestcomité. Het cadeau bestond uit een geldbedrag van 17.000 gulden, ingezameld met steun van de kerkbesturen en de gemeente, en was bestemd om verbeteringen aan te brengen op de afdelingen voor de bejaarden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag