601017 - De hondenkar, waarmee Jacq Vissers een "eere-diploma" verdiende in de historische en allegorische optocht, georganiseerd door wijkvereniging Koningshoeven en omgeving, ter gelegenheid van de feestelijke herdenking van de stichting van "de Hoeven" door de prins van Oranje (Willem II) in 1832. In de kar Leo en Thea Vissers. Naast de hond hun tante Jana van Gestel-Kouwenberg. Zij draagt de Brabantse muts uit de Meierij. - Foto's & Kaarten

De hondenkar, waarmee Jacq Vissers een "eere-diploma" verdiende in de historische en allegorische optocht, georganiseerd door wijkvereniging Koningshoeven en omgeving, ter gelegenheid van de feestelijke herdenking van de stichting van "de Hoeven" door de prins van Oranje (Willem II) in 1832. In de kar Leo en Thea Vissers. Naast de hond hun tante Jana van Gestel-Kouwenberg. Zij draagt de Brabantse muts uit de Meierij.

Fotonummer["601017"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe hondenkar, waarmee Jacq Vissers een "eere-diploma" verdiende in de historische en allegorische optocht, georganiseerd door wijkvereniging Koningshoeven en omgeving, ter gelegenheid van de feestelijke herdenking van de stichting van "de Hoeven" door de prins van Oranje (Willem II) in 1832. In de kar Leo en Thea Vissers. Naast de hond hun tante Jana van Gestel-Kouwenberg. Zij draagt de Brabantse muts uit de Meierij.
Datum["27-08-1932"]

601017 - De hondenkar, waarmee Jacq Vissers een "eere-diploma" verdiende in de historische en allegorische optocht, georganiseerd door wijkvereniging Koningshoeven en omgeving, ter gelegenheid van de feestelijke herdenking van de stichting van "de Hoeven" door de prins van Oranje (Willem II) in 1832. In de kar Leo en Thea Vissers. Naast de hond hun tante Jana van Gestel-Kouwenberg. Zij draagt de Brabantse muts uit de Meierij.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag