009368 - Kloosters. Het 100 jaar bestaan van de Zusters van O.L.V. Moeder van Bramhartigheid (zusters van Liefde) aan de Oude Dijk. De belangstelling van de wereldlijke en geestelijke zijde was overstelpend. Op de achtergrond het Heilig-Hartbeeld. - Foto's & Kaarten

Kloosters. Het 100 jaar bestaan van de Zusters van O.L.V. Moeder van Bramhartigheid (zusters van Liefde) aan de Oude Dijk. De belangstelling van de wereldlijke en geestelijke zijde was overstelpend. Op de achtergrond het Heilig-Hartbeeld.

Fotonummer["009368"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKloosters. Het 100 jaar bestaan van de Zusters van O.L.V. Moeder van Bramhartigheid (zusters van Liefde) aan de Oude Dijk. De belangstelling van de wereldlijke en geestelijke zijde was overstelpend. Op de achtergrond het Heilig-Hartbeeld.
AnnotatieJeroen Ketelaars, Ronald Peeters, Paul Spapens, Tilburg met hart en ziel Tilburg 2007) p. 19.
Huisnummer1
Datum["23-11-1932"]

009368 - Kloosters. Het 100 jaar bestaan van de Zusters van O.L.V. Moeder van Bramhartigheid (zusters van Liefde) aan de Oude Dijk. De belangstelling van de wereldlijke en geestelijke zijde was overstelpend. Op de achtergrond het Heilig-Hartbeeld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag