038561 - Volt. Zuid. Opleidingen. Geslaagden van de vakliedenopleiding studiejaren 1956 -1959. Voorste rij v.l.n.r.: Dominicus, Kieboom, van Gurchom, van Griensven en Leyten. Achterste rij v.l.n.r.: Van Beers: theoriedocent, Hopstaken: praktijkdocent, Vermeer, van de Wouw, Aarts, van de Velden, Hopstaken, van Swam, Rutten: afd. chef gereedschapmakerij, de Jong: hoofd werkplaats E.T.Lab. en de Graaff: bedrijfsingenieur bij Volt. Een aantal van hen studeerde verder en konden later promoveren. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Opleidingen. Geslaagden van de vakliedenopleiding studiejaren 1956 -1959. Voorste rij v.l.n.r.: Dominicus, Kieboom, van Gurchom, van Griensven en Leyten. Achterste rij v.l.n.r.: Van Beers: theoriedocent, Hopstaken: praktijkdocent, Vermeer, van de Wouw, Aarts, van de Velden, Hopstaken, van Swam, Rutten: afd. chef gereedschapmakerij, de Jong: hoofd werkplaats E.T.Lab. en de Graaff: bedrijfsingenieur bij Volt. Een aantal van hen studeerde verder en konden later promoveren.

Fotonummer["038561"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Opleidingen. Geslaagden van de vakliedenopleiding studiejaren 1956 -1959. Voorste rij v.l.n.r.: Dominicus, Kieboom, van Gurchom, van Griensven en Leyten. Achterste rij v.l.n.r.: Van Beers: theoriedocent, Hopstaken: praktijkdocent, Vermeer, van de Wouw, Aarts, van de Velden, Hopstaken, van Swam, Rutten: afd. chef gereedschapmakerij, de Jong: hoofd werkplaats E.T.Lab. en de Graaff: bedrijfsingenieur bij Volt. Een aantal van hen studeerde verder en konden later promoveren.
Datum["05-1959"]

038561 - Volt. Zuid. Opleidingen. Geslaagden van de vakliedenopleiding studiejaren 1956 -1959. Voorste rij v.l.n.r.: Dominicus, Kieboom, van Gurchom, van Griensven en Leyten. Achterste rij v.l.n.r.: Van Beers: theoriedocent, Hopstaken: praktijkdocent, Vermeer, van de Wouw, Aarts, van de Velden, Hopstaken, van Swam, Rutten: afd. chef gereedschapmakerij, de Jong: hoofd werkplaats E.T.Lab. en de Graaff: bedrijfsingenieur bij Volt. Een aantal van hen studeerde verder en konden later promoveren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag