056088 - Rijen, Kerkstraat later Hoofdstraat vóór de bouw van het café H.J. Theeuwes, Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat ziet u de looierij van H. Nooten, ernaast kruidenierswinkel en het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908. - Foto's & Kaarten

Rijen, Kerkstraat later Hoofdstraat vóór de bouw van het café H.J. Theeuwes, Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat ziet u de looierij van H. Nooten, ernaast kruidenierswinkel en het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.

Fotonummer["056088"]
PlaatsRijen
Straat["Kerkstraat"]
WijkRijen
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRijen, Kerkstraat later Hoofdstraat vóór de bouw van het café H.J. Theeuwes, Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat ziet u de looierij van H. Nooten, ernaast kruidenierswinkel en het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.
AnnotatieRijen in oude ansichten p. 73-74
Datum["1910"]

056088 - Rijen, Kerkstraat later Hoofdstraat vóór de bouw van het café H.J. Theeuwes, Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat ziet u de looierij van H. Nooten, ernaast kruidenierswinkel en het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag