200226 - Bijeenkomst in het voormalige gemeentehuis van Tilburg t.g.v. het aanbieden van een vlag tijdens de landstormdag van de vrijwillige landstorm. Links minister mr. dr. L.N. Deckers, in het midden generaal Duymaer van Twist en rechts burgemeester Vonck de Both. Geheel rechts generaal majoor H. de Jongh, inspecteur van de vrijwillige landstorm. - Foto's & Kaarten

Bijeenkomst in het voormalige gemeentehuis van Tilburg t.g.v. het aanbieden van een vlag tijdens de landstormdag van de vrijwillige landstorm. Links minister mr. dr. L.N. Deckers, in het midden generaal Duymaer van Twist en rechts burgemeester Vonck de Both. Geheel rechts generaal majoor H. de Jongh, inspecteur van de vrijwillige landstorm.

Fotonummer["200226"]
PlaatsTilburg
FotograafN.V. Vereenigde Fotobureaux, Amsterdam
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBijeenkomst in het voormalige gemeentehuis van Tilburg t.g.v. het aanbieden van een vlag tijdens de landstormdag van de vrijwillige landstorm. Links minister mr. dr. L.N. Deckers, in het midden generaal Duymaer van Twist en rechts burgemeester Vonck de Both. Geheel rechts generaal majoor H. de Jongh, inspecteur van de vrijwillige landstorm.
AnnotatieHet Nieuwsblad van het Zuiden 24.9.1934, NTC 24.9.1934.
Datum["22-09-1934"]

200226 - Bijeenkomst in het voormalige gemeentehuis van Tilburg  t.g.v. het aanbieden van een vlag tijdens de landstormdag van de vrijwillige landstorm. Links minister mr. dr. L.N. Deckers, in het midden generaal Duymaer van Twist en rechts burgemeester Vonck de Both. Geheel rechts generaal majoor H. de Jongh, inspecteur van de vrijwillige landstorm.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag