042681 - Huis van Oranje. Burgemeester mr. dr. F. Vonk de Both luistert naar Fred Mutsaerts, voorzitter van Tilburg Vooruit, die het verzamelde publiek toespreekt dat zich heeft verzameld bij het Paleis-Raadhuis een dag na de geboorte van prinses Beatrix. - Foto's & Kaarten

Huis van Oranje. Burgemeester mr. dr. F. Vonk de Both luistert naar Fred Mutsaerts, voorzitter van Tilburg Vooruit, die het verzamelde publiek toespreekt dat zich heeft verzameld bij het Paleis-Raadhuis een dag na de geboorte van prinses Beatrix.

Fotonummer["042681"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
WijkCentrum
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuis van Oranje. Burgemeester mr. dr. F. Vonk de Both luistert naar Fred Mutsaerts, voorzitter van Tilburg Vooruit, die het verzamelde publiek toespreekt dat zich heeft verzameld bij het Paleis-Raadhuis een dag na de geboorte van prinses Beatrix.
Datum["01-02-1938"]

042681 - Huis van Oranje. Burgemeester mr. dr. F. Vonk de Both luistert naar Fred Mutsaerts, voorzitter van Tilburg Vooruit, die het verzamelde publiek toespreekt dat zich heeft verzameld bij het Paleis-Raadhuis een dag na de geboorte van prinses Beatrix.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag