038615 - Volt. Zuid. 1939. Gebouwen. Oorlogsgevaar. Een schuilkelder gebouwd pal voor het kantoor van Ir. Kipperman, directeur van Volt. In april 1949 is deze schuilkelder afgebroken om plaats te maken voor het personeelsgeschenk t.g.v. het 40 jarig bestaan van Volt. Dit was een plantsoentje met een vijver. Aan die vijver stond een beeldje van een meisje met duifjes wat ook tot het personeelsgeschenk behoorde. Midden op de achtergrond de "directie"wagen van Dhr. Kipperman. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. 1939. Gebouwen. Oorlogsgevaar. Een schuilkelder gebouwd pal voor het kantoor van Ir. Kipperman, directeur van Volt. In april 1949 is deze schuilkelder afgebroken om plaats te maken voor het personeelsgeschenk t.g.v. het 40 jarig bestaan van Volt. Dit was een plantsoentje met een vijver. Aan die vijver stond een beeldje van een meisje met duifjes wat ook tot het personeelsgeschenk behoorde. Midden op de achtergrond de "directie"wagen van Dhr. Kipperman. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038615"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafNN
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. 1939. Gebouwen. Oorlogsgevaar. Een schuilkelder gebouwd pal voor het kantoor van Ir. Kipperman, directeur van Volt. In april 1949 is deze schuilkelder afgebroken om plaats te maken voor het personeelsgeschenk t.g.v. het 40 jarig bestaan van Volt. Dit was een plantsoentje met een vijver. Aan die vijver stond een beeldje van een meisje met duifjes wat ook tot het personeelsgeschenk behoorde. Midden op de achtergrond de "directie"wagen van Dhr. Kipperman. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum["1939"]

038615 - Volt. Zuid. 1939. Gebouwen. Oorlogsgevaar. Een schuilkelder gebouwd pal voor het kantoor van Ir. Kipperman, directeur van Volt. In april 1949 is deze schuilkelder afgebroken om plaats te maken voor het personeelsgeschenk t.g.v. het 40 jarig bestaan van Volt. Dit was een plantsoentje met een vijver. Aan die vijver stond een beeldje van een meisje met duifjes wat ook tot het personeelsgeschenk behoorde. Midden op de achtergrond de "directie"wagen van Dhr. Kipperman.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag