602353 - Muziek. Veertigjarig bestaan Sociëteit Harmonie Excelsior "stafmuziekcorps afdeling Tilburg van de Koninklijke Nederlandsche het Mobilisatiekruis". De drie oprichters kregen een herinneringsmedaille, uitgereikt door de president, de heer M.J. Denteneer, zittend in het midden achter de harp. - Foto's & Kaarten

Muziek. Veertigjarig bestaan Sociëteit Harmonie Excelsior "stafmuziekcorps afdeling Tilburg van de Koninklijke Nederlandsche het Mobilisatiekruis". De drie oprichters kregen een herinneringsmedaille, uitgereikt door de president, de heer M.J. Denteneer, zittend in het midden achter de harp.

Fotonummer["602353"]
PlaatsTilburg
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuziek. Veertigjarig bestaan Sociëteit Harmonie Excelsior "stafmuziekcorps afdeling Tilburg van de Koninklijke Nederlandsche het Mobilisatiekruis". De drie oprichters kregen een herinneringsmedaille, uitgereikt door de president, de heer M.J. Denteneer, zittend in het midden achter de harp.
AnnotatieNTC 7.2.1938.
Datum["06-02-1938"]

602353 - Muziek. Veertigjarig bestaan Sociëteit Harmonie Excelsior "stafmuziekcorps afdeling Tilburg van de Koninklijke Nederlandsche het Mobilisatiekruis". De drie oprichters kregen een herinneringsmedaille, uitgereikt door de president, de heer M.J. Denteneer,  zittend in het midden achter de harp.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag