039003 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Gereedschapmakerij. Condensatoren. Dhr. J. Hazendonk, werkzaam in de gereedschapmakerij was controleur onderhoud soldeergereedschap voor de afd. condensatoren. Op het meetplateau voor hem een z.g.n. soldeermal voor het solderen van rotor / statorpakketten voor condensatoren. Ca. 1955. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Gereedschapmakerij. Condensatoren. Dhr. J. Hazendonk, werkzaam in de gereedschapmakerij was controleur onderhoud soldeergereedschap voor de afd. condensatoren. Op het meetplateau voor hem een z.g.n. soldeermal voor het solderen van rotor / statorpakketten voor condensatoren. Ca. 1955.

Fotonummer["039003"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Fabricage. Productie. Gereedschapmakerij. Condensatoren. Dhr. J. Hazendonk, werkzaam in de gereedschapmakerij was controleur onderhoud soldeergereedschap voor de afd. condensatoren. Op het meetplateau voor hem een z.g.n. soldeermal voor het solderen van rotor / statorpakketten voor condensatoren. Ca. 1955.
Datum["1955"]

039003 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Gereedschapmakerij. Condensatoren. Dhr. J. Hazendonk, werkzaam in de gereedschapmakerij was controleur onderhoud soldeergereedschap voor de afd. condensatoren. Op het meetplateau voor hem een z.g.n. soldeermal voor het solderen van rotor / statorpakketten voor condensatoren. Ca. 1955.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag