038975 - Volt.Zuid? Productie of fabricage afd. Deflectie units. Het wikkelen van beeldspoelen voor zwart/wit deflectie units waarschijnlijk rond 1960. Een deflectie unit is een ingewikkelde electromagneet die ervoor zorgt dat een beeld opgebouwd wordt op een ( vacuum-buis) televisie scherm. - Foto's & Kaarten

Volt.Zuid? Productie of fabricage afd. Deflectie units. Het wikkelen van beeldspoelen voor zwart/wit deflectie units waarschijnlijk rond 1960. Een deflectie unit is een ingewikkelde electromagneet die ervoor zorgt dat een beeld opgebouwd wordt op een ( vacuum-buis) televisie scherm.

Fotonummer["038975"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt.Zuid? Productie of fabricage afd. Deflectie units. Het wikkelen van beeldspoelen voor zwart/wit deflectie units waarschijnlijk rond 1960. Een deflectie unit is een ingewikkelde electromagneet die ervoor zorgt dat een beeld opgebouwd wordt op een ( vacuum-buis) televisie scherm.
Datum["1960"]

038975 - Volt.Zuid? Productie of fabricage afd. Deflectie units. Het wikkelen van beeldspoelen voor zwart/wit deflectie units waarschijnlijk rond 1960. Een deflectie unit is een ingewikkelde electromagneet die ervoor zorgt dat een beeld opgebouwd wordt op een ( vacuum-buis) televisie scherm.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag