082294 - Op het speelplein van kleuterschool aan de Hoofdstraat 56 'de Engelbewaarder'. Deze school zou worden gesloopt om plaatsd te maken voor een appartementencomplex en een supermarkt. In de tussentijd heeft schoenwinkel Cees van Dongen deze school nog gebruikt voor de verkoop van schoenen. - Foto's & Kaarten

Op het speelplein van kleuterschool aan de Hoofdstraat 56 'de Engelbewaarder'. Deze school zou worden gesloopt om plaatsd te maken voor een appartementencomplex en een supermarkt. In de tussentijd heeft schoenwinkel Cees van Dongen deze school nog gebruikt voor de verkoop van schoenen.

Fotonummer["082294"]
PlaatsRijen
Straat["Hoofdstraat"]
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp het speelplein van kleuterschool aan de Hoofdstraat 56 'de Engelbewaarder'. Deze school zou worden gesloopt om plaatsd te maken voor een appartementencomplex en een supermarkt. In de tussentijd heeft schoenwinkel Cees van Dongen deze school nog gebruikt voor de verkoop van schoenen.
Datum["10-06-1971"]

082294 - Op het speelplein van kleuterschool aan de Hoofdstraat 56 'de Engelbewaarder'. Deze school zou worden gesloopt om plaatsd te maken voor een appartementencomplex en een supermarkt. In de tussentijd heeft schoenwinkel Cees van Dongen deze school nog gebruikt voor de verkoop van schoenen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag