065976 - Kermis. Verordening van de Tilburgse Kermis. Tijdens een ritje in de stoomcarrousel was het gebruik om met confetti en serpentines te gooien. In 1905 bracht het college van B&W een verbod uit om ´confetti te werpen anders dan van eenzelfde kleur.´ Waarom dit verbod werd uitgevaardigd, is nooit duidelijk geworden. - Foto's & Kaarten

Kermis. Verordening van de Tilburgse Kermis. Tijdens een ritje in de stoomcarrousel was het gebruik om met confetti en serpentines te gooien. In 1905 bracht het college van B&W een verbod uit om ´confetti te werpen anders dan van eenzelfde kleur.´ Waarom dit verbod werd uitgevaardigd, is nooit duidelijk geworden.

Fotonummer["065976"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKermis. Verordening van de Tilburgse Kermis. Tijdens een ritje in de stoomcarrousel was het gebruik om met confetti en serpentines te gooien. In 1905 bracht het college van B&W een verbod uit om ´confetti te werpen anders dan van eenzelfde kleur.´ Waarom dit verbod werd uitgevaardigd, is nooit duidelijk geworden.
Datum["25-08-1905"]

065976 - Kermis. Verordening van de Tilburgse Kermis. Tijdens een ritje in de stoomcarrousel was het gebruik om met confetti en serpentines te gooien. In 1905 bracht het college van B&W een verbod uit om ´confetti te werpen anders dan van eenzelfde kleur.´ Waarom dit verbod werd uitgevaardigd, is nooit duidelijk geworden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag