068533 - Metaalindustrie. Personeelsleden van de stoomketelfabriek K. Hagoort & Zn. met een stoomketel bestemd voor de firma Van Enschot te Goirle op de Heuvel. De panden op de achtergrond werden later geheel of gedeeltelijk gesloopt voor de aanleg van de Julianastraat (nu Heuvelring) - Foto's & Kaarten

Metaalindustrie. Personeelsleden van de stoomketelfabriek K. Hagoort & Zn. met een stoomketel bestemd voor de firma Van Enschot te Goirle op de Heuvel. De panden op de achtergrond werden later geheel of gedeeltelijk gesloopt voor de aanleg van de Julianastraat (nu Heuvelring)

Fotonummer["068533"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstArchief Firma Hagoort (687)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMetaalindustrie. Personeelsleden van de stoomketelfabriek K. Hagoort & Zn. met een stoomketel bestemd voor de firma Van Enschot te Goirle op de Heuvel. De panden op de achtergrond werden later geheel of gedeeltelijk gesloopt voor de aanleg van de Julianastraat (nu Heuvelring)
Annotatie59/163.
Datum["1910"]

068533 - Metaalindustrie. Personeelsleden van de stoomketelfabriek K. Hagoort & Zn. met een stoomketel bestemd voor de firma Van Enschot te Goirle op de Heuvel. De panden op de achtergrond werden later geheel of gedeeltelijk gesloopt voor de aanleg van de Julianastraat (nu Heuvelring)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag