009053 - De plechtige intronisatie, letterlijk op de troon zetten, van het Heilig Hartbeeld voor de kerk op de Heuvel. Het hart was van goud, ingezameld bij parochianen in alle parochies van Tilburg. - Foto's & Kaarten

De plechtige intronisatie, letterlijk op de troon zetten, van het Heilig Hartbeeld voor de kerk op de Heuvel. Het hart was van goud, ingezameld bij parochianen in alle parochies van Tilburg.

Fotonummer["009053"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe plechtige intronisatie, letterlijk op de troon zetten, van het Heilig Hartbeeld voor de kerk op de Heuvel. Het hart was van goud, ingezameld bij parochianen in alle parochies van Tilburg.
AnnotatieAch Lieve Tijd. De boeiende historie van Tilburg, de Tilburgers en hun geloof (Zwolle 1993) nummer 3, p. 71; Ronald Peeters & Ed Schilders, Katholiek Tilburg in beeld (Zwolle 1990) p. 166.
Datum["06-11-1921"]

009053 - De plechtige intronisatie, letterlijk op de troon zetten, van het Heilig Hartbeeld voor de kerk op de Heuvel. Het hart was van goud, ingezameld bij parochianen in alle parochies van Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag