91312 - Made en Drimmelen. Drieluik met daarop de gegevens van het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum "De Mayboom" in Made. Linksboven: 30 november 1986, raadsbesluit tot de bouw van een sociaal cultureel centrum; daaronder: 4 oktober 1990, ontwerp van architect H.J. Groeneweg; onderste tekst: 15 november 1991, slaan van de eerste steen door Mw. Elzinga en bekendmaking van de naam :De "Mayboom". Op het middelste gedeelte van deze drieluik vindt u tekeningen die de voornoemde acties uitbeelden. Helemaal rechts staan ook drie teksten die helaas niet leesbaar zijn. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Drieluik met daarop de gegevens van het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum "De Mayboom" in Made. Linksboven: 30 november 1986, raadsbesluit tot de bouw van een sociaal cultureel centrum; daaronder: 4 oktober 1990, ontwerp van architect H.J. Groeneweg; onderste tekst: 15 november 1991, slaan van de eerste steen door Mw. Elzinga en bekendmaking van de naam :De "Mayboom". Op het middelste gedeelte van deze drieluik vindt u tekeningen die de voornoemde acties uitbeelden. Helemaal rechts staan ook drie teksten die helaas niet leesbaar zijn.

Fotonummer["91312"]
PlaatsMade
Straat["Markt"]
WijkCentrum
FotograafMoerenhout, A. Made
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Drieluik met daarop de gegevens van het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum "De Mayboom" in Made. Linksboven: 30 november 1986, raadsbesluit tot de bouw van een sociaal cultureel centrum; daaronder: 4 oktober 1990, ontwerp van architect H.J. Groeneweg; onderste tekst: 15 november 1991, slaan van de eerste steen door Mw. Elzinga en bekendmaking van de naam :De "Mayboom". Op het middelste gedeelte van deze drieluik vindt u tekeningen die de voornoemde acties uitbeelden. Helemaal rechts staan ook drie teksten die helaas niet leesbaar zijn.
Huisnummer10
Datum["25-03-1994"]

91312 - Made en Drimmelen. Drieluik met daarop de gegevens van het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum "De Mayboom" in Made.  Linksboven: 30 november 1986, raadsbesluit tot de bouw van een sociaal cultureel centrum; daaronder: 4 oktober 1990, ontwerp van architect H.J. Groeneweg; onderste tekst: 15 november 1991, slaan van de eerste steen door Mw. Elzinga en bekendmaking van de naam :De "Mayboom". Op het middelste gedeelte van deze drieluik vindt u tekeningen die de voornoemde acties uitbeelden. Helemaal rechts staan ook drie teksten die helaas niet leesbaar zijn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag