041312 - R.K. Vereniging van Handelsreizigers en Handelsagenten St. Franciscus van Assisië. Deken Sanders, pastoor parochie Noordhoek,feliciteert de voorzitter dhr. H. van Mirck, handelsagent, woonachtig aan de Juliana van Stolbergstraat, b.g.v. het 25-jarig bestaan. Het feest werd gevierd in het missiehuis aan de Bredaseweg. - Foto's & Kaarten

R.K. Vereniging van Handelsreizigers en Handelsagenten St. Franciscus van Assisië. Deken Sanders, pastoor parochie Noordhoek,feliciteert de voorzitter dhr. H. van Mirck, handelsagent, woonachtig aan de Juliana van Stolbergstraat, b.g.v. het 25-jarig bestaan. Het feest werd gevierd in het missiehuis aan de Bredaseweg.

Fotonummer["041312"]
PlaatsTilburg
HerkomstArchief RK Ver. van Handelsreizigers Franciscus van Assisië
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingR.K. Vereniging van Handelsreizigers en Handelsagenten St. Franciscus van Assisië. Deken Sanders, pastoor parochie Noordhoek,feliciteert de voorzitter dhr. H. van Mirck, handelsagent, woonachtig aan de Juliana van Stolbergstraat, b.g.v. het 25-jarig bestaan. Het feest werd gevierd in het missiehuis aan de Bredaseweg.
AnnotatieNieuwe Tilburgse Courant d.d. 6-6-1935.
Datum["05-05-1935"]

041312 - R.K. Vereniging van Handelsreizigers en Handelsagenten St. Franciscus van Assisië. Deken Sanders, pastoor parochie Noordhoek,feliciteert de voorzitter dhr. H. van Mirck, handelsagent, woonachtig aan de Juliana van Stolbergstraat, b.g.v. het 25-jarig bestaan. Het feest werd gevierd in het missiehuis aan de Bredaseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag