044237 - J.L. Kroes, vierde in 1924 zijn veertigjarig jubileum als directeur van koninklijke harmonie Orpheus uit Tilburg. Kroes schonk de foto in 1923 aan de harmonie met het bijschrift: "Aandenken aan het concours uitgeschreven door de Kon. Harmonie de Unie in Breda, waarop Orpheus den eerste prijs behaalde in de afdeling uitmuntendheid onder dirigentschap van den heer J.L. Kroes. - Foto's & Kaarten

J.L. Kroes, vierde in 1924 zijn veertigjarig jubileum als directeur van koninklijke harmonie Orpheus uit Tilburg. Kroes schonk de foto in 1923 aan de harmonie met het bijschrift: "Aandenken aan het concours uitgeschreven door de Kon. Harmonie de Unie in Breda, waarop Orpheus den eerste prijs behaalde in de afdeling uitmuntendheid onder dirigentschap van den heer J.L. Kroes.

Fotonummer["044237"]
PlaatsTilburg
FotograafB. de Jong, Breda
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJ.L. Kroes, vierde in 1924 zijn veertigjarig jubileum als directeur van koninklijke harmonie Orpheus uit Tilburg. Kroes schonk de foto in 1923 aan de harmonie met het bijschrift: "Aandenken aan het concours uitgeschreven door de Kon. Harmonie de Unie in Breda, waarop Orpheus den eerste prijs behaalde in de afdeling uitmuntendheid onder dirigentschap van den heer J.L. Kroes.
Datum["07-1923"]

044237 - J.L. Kroes, vierde in 1924 zijn veertigjarig jubileum als directeur van koninklijke harmonie Orpheus uit Tilburg. Kroes schonk de foto in 1923 aan de harmonie met het bijschrift: "Aandenken aan het concours uitgeschreven door de Kon. Harmonie de Unie in Breda, waarop Orpheus den eerste prijs behaalde in de afdeling uitmuntendheid onder dirigentschap van den heer J.L. Kroes.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag