602078 - Onderwijs. Achttien geslaagden van de opleiding tot gezinsverzorgster kregen de broche met het opschrift "Caritas Christi urget nos". De opleiding werd gegeven in een herenhuis aan het Wilhelminapark, bekend als Instituut Maria ter Engelen. Directrice van dit instituut was juffrouw Van den Broek. De opleiding duurde anderhalf jaar. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. Achttien geslaagden van de opleiding tot gezinsverzorgster kregen de broche met het opschrift "Caritas Christi urget nos". De opleiding werd gegeven in een herenhuis aan het Wilhelminapark, bekend als Instituut Maria ter Engelen. Directrice van dit instituut was juffrouw Van den Broek. De opleiding duurde anderhalf jaar.

Fotonummer["602078"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. Achttien geslaagden van de opleiding tot gezinsverzorgster kregen de broche met het opschrift "Caritas Christi urget nos". De opleiding werd gegeven in een herenhuis aan het Wilhelminapark, bekend als Instituut Maria ter Engelen. Directrice van dit instituut was juffrouw Van den Broek. De opleiding duurde anderhalf jaar.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 8 juli 2009.
Datum["02-08-1962"]

602078 - Onderwijs. Achttien geslaagden van de opleiding tot gezinsverzorgster kregen de broche met het opschrift "Caritas Christi urget nos".  De opleiding werd gegeven in een herenhuis aan het Wilhelminapark, bekend als Instituut Maria ter Engelen. Directrice van dit instituut was juffrouw Van den Broek. De opleiding duurde anderhalf jaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag