092783 - Timmerman Joseph Gerardus Broeders kwam in 1914 vanuit Argentinië naar Tilburg, waar hij de kost verdiende als timmerman. In 1919 kocht Broeders sr. samen met timmerman Reinier Geurts een bouwterrein aan de Groeseindstraat, maar drie jaar later kocht hij het aandeel van Geurts met het daarop gebouwde huis (Groeseindstraat 39). In 1923 begon Broeders sr. met zijn zoon Juan een aannemersbedrijf, later omgezet in een timmerbedrijf onder de firmanaam J.G. Broeders & Zonen. - Foto's & Kaarten

Timmerman Joseph Gerardus Broeders kwam in 1914 vanuit Argentinië naar Tilburg, waar hij de kost verdiende als timmerman. In 1919 kocht Broeders sr. samen met timmerman Reinier Geurts een bouwterrein aan de Groeseindstraat, maar drie jaar later kocht hij het aandeel van Geurts met het daarop gebouwde huis (Groeseindstraat 39). In 1923 begon Broeders sr. met zijn zoon Juan een aannemersbedrijf, later omgezet in een timmerbedrijf onder de firmanaam J.G. Broeders & Zonen.

Fotonummer["092783"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTimmerman Joseph Gerardus Broeders kwam in 1914 vanuit Argentinië naar Tilburg, waar hij de kost verdiende als timmerman. In 1919 kocht Broeders sr. samen met timmerman Reinier Geurts een bouwterrein aan de Groeseindstraat, maar drie jaar later kocht hij het aandeel van Geurts met het daarop gebouwde huis (Groeseindstraat 39). In 1923 begon Broeders sr. met zijn zoon Juan een aannemersbedrijf, later omgezet in een timmerbedrijf onder de firmanaam J.G. Broeders & Zonen.
Datum["1920"]

092783 - Timmerman Joseph Gerardus Broeders kwam in 1914 vanuit Argentinië naar Tilburg, waar hij de kost verdiende als timmerman. In 1919 kocht Broeders sr. samen met timmerman Reinier Geurts een bouwterrein aan de Groeseindstraat, maar drie jaar later kocht hij het aandeel van Geurts met het daarop gebouwde huis (Groeseindstraat 39). In 1923 begon Broeders sr. met zijn zoon Juan een aannemersbedrijf, later omgezet in een timmerbedrijf onder de firmanaam J.G. Broeders & Zonen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag