040812 - Arbeidsbureau aan de Oude Markt. Foto: vlnr: zittend Jo van Rijzewijk, J.H.A. van Boextel, A. van Delft directeur, staand G. Meijvaart, C. Nouwens, F. Rijven. (bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum van J. van Boextel als adjunctdirecteur) - Foto's & Kaarten

Arbeidsbureau aan de Oude Markt. Foto: vlnr: zittend Jo van Rijzewijk, J.H.A. van Boextel, A. van Delft directeur, staand G. Meijvaart, C. Nouwens, F. Rijven. (bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum van J. van Boextel als adjunctdirecteur)

Fotonummer["040812"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-02-1927
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingArbeidsbureau aan de Oude Markt. Foto: vlnr: zittend Jo van Rijzewijk, J.H.A. van Boextel, A. van Delft directeur, staand G. Meijvaart, C. Nouwens, F. Rijven. (bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum van J. van Boextel als adjunctdirecteur)
Datum

040812 - Arbeidsbureau aan de Oude Markt. Foto: vlnr: zittend Jo van Rijzewijk, J.H.A. van Boextel, A. van Delft directeur, staand G. Meijvaart, C. Nouwens, F. Rijven. (bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum van J. van Boextel als adjunctdirecteur)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag