036902 - Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: De aanleg van het "Bels-lijntje" in 1958 ter hoogte van de Alleenhouderstraat. De foto is gemaakt vanaf de oprit Ringbaan-West richting station. Een gedeelte van de oversteek c.q. aansluiting "Bels-Lijntje" is gereed. (zie ook 36900) Verder zien we het geegaliseerde spoorwegemplacement voor het nieuwe goederenstation. Voorheen was op een gedeelte rechts het oude NOAD voetbalveld. - Foto's & Kaarten

Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: De aanleg van het "Bels-lijntje" in 1958 ter hoogte van de Alleenhouderstraat. De foto is gemaakt vanaf de oprit Ringbaan-West richting station. Een gedeelte van de oversteek c.q. aansluiting "Bels-Lijntje" is gereed. (zie ook 36900) Verder zien we het geegaliseerde spoorwegemplacement voor het nieuwe goederenstation. Voorheen was op een gedeelte rechts het oude NOAD voetbalveld.

Fotonummer["036902"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1958
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: De aanleg van het "Bels-lijntje" in 1958 ter hoogte van de Alleenhouderstraat. De foto is gemaakt vanaf de oprit Ringbaan-West richting station. Een gedeelte van de oversteek c.q. aansluiting "Bels-Lijntje" is gereed. (zie ook 36900) Verder zien we het geegaliseerde spoorwegemplacement voor het nieuwe goederenstation. Voorheen was op een gedeelte rechts het oude NOAD voetbalveld.
Datum

036902 - Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: De aanleg van het "Bels-lijntje" in 1958 ter hoogte van de Alleenhouderstraat. De foto is gemaakt vanaf de oprit Ringbaan-West richting station. Een gedeelte van de oversteek c.q. aansluiting "Bels-Lijntje" is gereed. (zie ook 36900) Verder zien we het geegaliseerde spoorwegemplacement voor het nieuwe goederenstation. Voorheen was op een gedeelte rechts het oude NOAD voetbalveld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag