045916 - 'Muziekles' in de tuin van de familie De Bont-Wouters aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts N.N., Cornelia Maria (Cor) de Bont, Jana de Bont, Petronella Maria (Pietje) de Bont, Elisabeth de Bont-Wouters, Jan de Bont en Anna de Bont. - Foto's & Kaarten

'Muziekles' in de tuin van de familie De Bont-Wouters aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts N.N., Cornelia Maria (Cor) de Bont, Jana de Bont, Petronella Maria (Pietje) de Bont, Elisabeth de Bont-Wouters, Jan de Bont en Anna de Bont.

Fotonummer["045916"]
PlaatsGoirle
FotograafHuub P.J. de Bont, Goirle
HerkomstP. de Bont, Drunen.
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving'Muziekles' in de tuin van de familie De Bont-Wouters aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts N.N., Cornelia Maria (Cor) de Bont, Jana de Bont, Petronella Maria (Pietje) de Bont, Elisabeth de Bont-Wouters, Jan de Bont en Anna de Bont.
Datum["1915"]

045916 - 'Muziekles' in de tuin van de familie De Bont-Wouters aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts  N.N., Cornelia Maria (Cor) de Bont, Jana de Bont, Petronella Maria (Pietje) de Bont, Elisabeth  de Bont-Wouters, Jan de Bont en Anna de Bont.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag