digi 1692_014 - Een communiekantje in de limousine. Op de achtergrond belangstellenden bij de kerk. Communietraditie in de wijk die bekend staat als de Vogeltjesbuurt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. Communie. Broekhovense kerk. - Foto's & Kaarten

Een communiekantje in de limousine. Op de achtergrond belangstellenden bij de kerk. Communietraditie in de wijk die bekend staat als de Vogeltjesbuurt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. Communie. Broekhovense kerk.

Fotonummer["digi 1692_014"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen communiekantje in de limousine. Op de achtergrond belangstellenden bij de kerk. Communietraditie in de wijk die bekend staat als de Vogeltjesbuurt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. Communie. Broekhovense kerk.
Datum

digi 1692_014 - Een communiekantje in de limousine. Op de achtergrond belangstellenden bij de kerk. Communietraditie  in de wijk die bekend staat als de Vogeltjesbuurt.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. Communie. Broekhovense kerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag