065759 - De Tilburgse Katholieke Toneelvereniging Ad Alterio kort voor de opheffing. Op de voorgrond een prelaat van de norbertijnen en twee trappisten. In 1928 trad de voorzitter van Ad Alterio, Adrianus Alphonsus Cornelius Suijs, in bij de trappisten van de Achelse Kluis. Suijs overleed te Eindhoven op 2 mei 1955. Op zijn bidprentje lezen we: "de wereld kon hem niet bekoren en al had God hem niet geroepen tot het kloosterleven, hij wilde toch leven in een klooster. Hij werd begraven op het kerkhof van de Achelse Kluis. Suijs werd geboren te Tilburg op 22 september 1879. - Foto's & Kaarten

De Tilburgse Katholieke Toneelvereniging Ad Alterio kort voor de opheffing. Op de voorgrond een prelaat van de norbertijnen en twee trappisten. In 1928 trad de voorzitter van Ad Alterio, Adrianus Alphonsus Cornelius Suijs, in bij de trappisten van de Achelse Kluis. Suijs overleed te Eindhoven op 2 mei 1955. Op zijn bidprentje lezen we: "de wereld kon hem niet bekoren en al had God hem niet geroepen tot het kloosterleven, hij wilde toch leven in een klooster. Hij werd begraven op het kerkhof van de Achelse Kluis. Suijs werd geboren te Tilburg op 22 september 1879.

Fotonummer["065759"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Tilburgse Katholieke Toneelvereniging Ad Alterio kort voor de opheffing. Op de voorgrond een prelaat van de norbertijnen en twee trappisten. In 1928 trad de voorzitter van Ad Alterio, Adrianus Alphonsus Cornelius Suijs, in bij de trappisten van de Achelse Kluis. Suijs overleed te Eindhoven op 2 mei 1955. Op zijn bidprentje lezen we: "de wereld kon hem niet bekoren en al had God hem niet geroepen tot het kloosterleven, hij wilde toch leven in een klooster. Hij werd begraven op het kerkhof van de Achelse Kluis. Suijs werd geboren te Tilburg op 22 september 1879.
AnnotatieNTC 29.10.1928.
Datum

065759 - De Tilburgse Katholieke Toneelvereniging Ad Alterio kort voor de opheffing. Op de voorgrond een prelaat van de norbertijnen en twee trappisten. In 1928 trad de voorzitter van Ad Alterio, Adrianus Alphonsus Cornelius Suijs, in bij de trappisten van de Achelse Kluis. Suijs overleed te Eindhoven op 2 mei 1955. Op zijn bidprentje lezen we: "de wereld kon hem niet bekoren en al had God hem niet geroepen tot het kloosterleven, hij wilde toch leven in een klooster. Hij werd begraven op het kerkhof van de Achelse Kluis. Suijs werd geboren te Tilburg op 22 september 1879.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag