Feedbackknop gaat verdwijnen

2
20-10-2015
  • website2014
  • uitleg
  • feedback
  • nieuwe website
  • website 2015
  • website
feedbackOp onze nieuwe website is het sinds de lancering heel eenvoudig  om opmerkingen over de site door te geven. Via de feedbackknop komen opmerkingen, zowel positief als negatief, terecht bij de drie personen achter de website: Luud de Brouwer, Jaël Jonkman en Jojanneke van Zandwijk. Zij beantwoorden de vragen en reageren op de opmerkingen. Op deze manier krijgen we inzicht in ontbrekende of storende zaken op de site en hebben we al een aantal zaken aangekaart bij de webbouwers.

We danken de vele mensen die hier gebruik van maken! Hun tips en opmerkingen houden ons scherp en een aantal zaken zijn echt verbeterd door deze kritische blik, bijvoorbeeld de terugkeer van de downloadknop.
De feedbackknop heeft eerst vier maanden in de testomgeving ‘gedraaid’ en bleef online vanaf de echte overgang naar de nieuwe site. Dat was op 30 juni 2015. In totaal hebben onze webgebruikers dus acht maanden feedback kunnen geven. Het aantal opmerkingen via de feedbackknop was in het begin hoog, maar de laatste weken is dat enorm teruggenomen. Tijd om de knop van de site te halen!

Op 1 november verwijderen we de knop van de site. Dat wil niet zeggen dat we vanaf dan niet meer geïnteresseerd zijn in je op- en aanmerkingen! Via ons mafeedbackknopiladres zijn die nog steeds gewoon door te geven: info@regionaalarchieftilburg.nl. We blijven onze website evalueren. We zijn van mening dat een website nooit ‘af’ is.
De knop neemt redelijk veel ruimte in, zeker bij gebruik op een tablet, iPad of smartphone. Voor die gebruikers is het zeker prettig dat de knop er vanaf 1 november niet meer is.

De feedback die we in de afgelopen maanden ontvingen heeft een paar duidelijke pijnpunten bloot gelegd en heeft dus geleid tot oplossingen. Binnenkort komen we daarop terug en geven we daar inzicht in. Hou de site dus in de gaten!

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag